08/01/14 19:35
(http://www.klassa.bg/)

Кметът на с. Опълченско Басрие Хайрула поделя сума от 34 500 лв. с колеги от общината

 Басрие Хайрула – кмет на с. Опълченско, участва в играта „Сейфове“ и спечели 34 500 лева от Национална лотария. Решена да играе до край, участничката рискува в опит да утрои натрупаната сумата от 11 500 лева от първия кръг на играта и си тръгна от студиото с по-голямата печалба. „Човек, когато вярва и е добродушен и чистосърдечен, му се случват много хубави неща. Благодаря на Национална лотария, че спечелих такава хубава награда.“ – споделя усмихнатата късметлийка. Спечелената сума е поделена по равно между нея и колегите й от кметството, с които заедно са купували билетите, а с нейния дял е направила влог за двете си дъщери, с които да реализира и сбъдва техните желания.

Тази събота водещият на Национална лотария посещава Русе, за да види какво е направил Калоян Петров със сумата от 100 000 лева, спечелена с билет „Сбъдни мечтите си“. Захари Бахаров влиза в ролята на заварчик на работното място на щастливеца и посещава неговия нов дом. Калоян живее щастливо заедно с приятелката си, с която имат планове да се оженят и да създадат семейство. „С Национална лотария сбъднах две от моите мечти, сега ми остава да сбъдна още две, които ще запазя в тайна“ – споделя печелившият.

Галя Константинова от София е печалба от 20 000 лева в играта на Национална лотария „MEGA JACKPOT”. За играта си в предаването тя споделя: „За мен участието в предаването беше много забавно и се радвам, че се случи след труден момент за семейството ми.“ Останала от скоро вдовица, сега дъщеря й Изабела, която е на 3 годинки, е най-голямото щастие и радост в живота на Галя. Парите спечелени от Национална лотария е инвестирала в облигации и е подсигурила обучението на дъщеря си.  

Кунчо Вълчев от Бургас е щастливецът с печалба на чисто нов автомобил в играта „На крачка от късмета“. „Не съм спал цяла нощ от вълнение. Когато започна тегленето, не очаквах да изберат първо мен.“ – разказва бургазлията. Любопитното в историята на 31-годишния късметлия е, че седмица преди да спечели колата, е намерил 100 лв. на улицата, с които е купил и печелившия билет. „Аз бях сигурен, че Кунчо ще се върне или с колата, или с голяма сума, защото той по принцип си е късметлия.“ – споделя неговия приятел Димитър Николов. По повод наградата и участието си в предаването, щастливият участник коментира: „Просто бях във възторг“.

 

Всяка седмица Национална лотария раздава 14 награди от допълнителната игра „Специален втори шанс“ на стойност между 100 и 2 000 лева. Водещият на предаването Захари Бахаров 

горещо съветва всички участници да регистрират кода на непечелившите си билети на сайта www.7777.bg или на телефон 0700 42 100, защото съдбата обича упоритите.

Не пропускайте да гледате предаването Национална лотария всяка събота от 19:30 часа, само в ефира на Нова телевизия.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване