08/01/14 21:55
(http://pik.bg)

Красимир Каракачанов: Правителството на Орешарски ще бъде дадено под съд

Красимир Каракачанов: Правителството на Орешарски ще бъде дадено под съд

Нова партиотична формация ще се образува в България. ВМРО и НФСБ ще я създадат на 3 август, обяви в "Панорама" лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

"Лошото е, че никога досега патриотичните организации не са се явявали заедно на избори", поясни Каракачанов причините за обединението с НФСБ. Ако българските партии успеят да се обединят около общите принципи, когато държавата не върви, тогава се ражда истината. Ако това не стане, поне патриотичните формации било крайно наложително да се обединят, за да решават проблемите на България.

"ДПС трябва да бъде извадена от властта, защото оставането им води до сепариране на определени райони. БСП не контролираше това правителството. Този кабинет ще бъде даден на съд. Той направи така, че принуждаваше българите от Македония да предоставят документ за произход. Те са първото правителство в историята на България, което поиска това по неясни причини", поясни Каракачанов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване