08/02/14 08:23
(http://pik.bg)

Спират водата в някои части на столицата

Спират водата в някои части на столицата

На 4 август 2014 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 202 в жк „Надежда” ІІ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 202, бл. 211 по ул. „Св. Никола Нови” от ул. „Бъдник” до ул. „Христо Силянов” При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Никола Нови” пред бл. 202.На 4 август 2014 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дъб” кв. „Курило” , се налага спиране на водоподаването от 14:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Горско пиле”, ул. „Родопи”, ул. „Дъб” по ул. „Козница” от ул. „Момина сълза” до ул. „Иглика”, по ул. „Иглика” от ул. „Козница” до ул. „Копривщица”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Козница” ъгъла с ул. „Горско пиле”.

В понеделник, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Своге” жк „Люлин” 8 , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Своге” от ул. „Асен Николов” до ул. „Годеч”, по ул. „Годеч” от ул. „Тодор Г. Влайков” до бул. „Сливница”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Тодор Влайков” ъгъла с ул. „Годеч”.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района, ще почувстват значително подобрено качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Вачев” кв. „Кумарица”, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Димитър Вачев” от ул. „Заводско шосе” до ул. „Първа шопска дивизия”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Вачев” ъгъла с ул. „Заводско шосе”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване