08/03/14 19:02
(http://www.klassa.bg/)

Би ли могло да има “коалиция” между Левски и ДПС или защо не сте чували за “израелски палестинци”…

 Малко на тежка дебилщина ми прилича цялото “учудване” от предателството на ДПС. Седят и мигат на парцали, тюхкат се и цъкат с език на “Позитано”. Защо бе момчета и момичета, вие какви очаквания имахте?! Левски да възкръсне от бесилото и да заведе Местан да освобождават заедно други народи ли?! Доган да гласува в кабинета да влязат Бенковски, Караджата, Волов и Ботев ли? Аааа, извинявайте…вие тези не сте ги включили в листите… И когато чуя израза “ДПС извърши национално предателство” направо припадам!

Национално предателство се извършва от българи, а не от носители на безумни формулировки, като “български турци” или “афганиски американци”. Вие за “израелски палестинци” чува ли ли сте? Не? Ами няма и да чуете!
Историята те шамари всеки път, когато не си я научил. Стара, добре известна приказка. И не ме интересуват псевдо-интелектуалщини от типа на “ама, те, турците в Турция са други, не са като нашите”! А кой плаща на нашите бе, раи такива? Нима ослепяхме до там, че да не виждаме факта, че сме колония на Ориента! Ама вие само погледнете външния вид на Пеевски. Класически башибузук!
Най-страшното обаче е, че БСП вече няколко пъти прави все една и съща грешка. И това е партията, която днес е на Бузлуджа! Партията с най-големи претенции спрямо историята. Много ми е неудобно, но трябва да призная, че май единствено само Костов ги би тез османци по главата – така, както трябваше. Но Костов пък за разлика от много други си е един доказан и сериозен марксист – ленинист! Макар, че и той имаше един образователен министър, който ни обясняваше, че у нас имало единствено и само “турско присъствие”….

Да го беше казал на Ботев този лаф, с дупката в челото…
Но дори и Костов не достигна висотите на Сергей, който ще остане в историята като най-голямото недоразумение качвало се под заветния връх в Стара планина.
А за Боко какво да кажа…той отдавна си е участник в “мазните борби”, но на дебил как да се сърдиш?! Него просто трябва да го изолираш и по възможност лекуваш. Макар и в настоящия случай от това да няма никаква полза – защото у нас, болните, болни лекуват…
Майтап, майтап, но май Бареков ще излезе най-българин. Единственото, което му трябва още е да доизвърти докрай турците…И после, бой с цариградски монети по чалмата, бой та чак до Истанбул!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване