08/03/14 14:59
(http://pik.bg)

Обрат! Стойчо Стоев сменя Балъков в "Литекс"?

Обрат! Стойчо Стоев сменя Балъков в "Литекс"?

Още не е приключил третия кръг от новия сезон на „А” група и водещите ни отбори вече смениха треньорите си. Всъщност, официално само шампионът и носител на Купата Лудогорец направи рокада на кормилото, след като Стойчо Стоев бе сменен от Георги Дерменджиев заради слабия си старт.

Вчера обаче Георги Иванов ясно намекна, че дните на Пепе Мурсия начело на Левски са преброени.
Трагичното представяне на Литекс също може да доведе до уволнение. Краси Балъков записа две загуби от ЦСКА и Локо София, и отпадна от Лига Европа. Днес ловчанлии имат за съперник коравия тим на Берое, воден от друг герой от златното ни поколение Петър Хубчев.
Именно след тази среща ще стане ясна съдбата на Бала. Дори и да победи обаче, техничният халф от близкото минало може да си събере багажа от Града на люляците.

Ръководството на ”оранжевите” вече мисли за раздяла със специалиста и има яснота кой би бил най-подходящ за поста му.

"Лайвспорт" твърди, че приближените до собственика Гриша Ганчев настояват новият треньор на отбора да се казва Стойчо Стоев, уволнен преди броени дни от кормилото на Лудогорец.

Легендата на Локо София има няколко оферти като най-сериозни в намеренията си да го привлекат са от македонския Шкендия (Тетово). От Острова също искат Стоев, а и самият той има желание да се развива в Англия. Много сериозен интерес към него имаше и след края на миналия шампионат, но той реши да остане в Разград.

Ако обаче Стоев получи предложение от Ганчев, едва ли ще го отклони. Литекс има много солиден отбор, който съвсем спокойно може да се бори за титлата с Лудогорец, ЦСКА и Левски.

При отказ на Стойчо обаче, в Ловеч най-вероятно ще се насочат към Светослав Тодоров, който беше вариант и след напускането на Миодраг Йешич. Свикнали сме ловчанлии да залагат на чужденци, но в последните години се видя, че специалистите от други държави не се справят никак добре в родната действителност. Очакваме резултата от Литекс и Берое, който може да доведе до поредната рокада на кормилото на роден гранд.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване