08/04/14 15:37
(http://pik.bg)

Бойко Борисов отсече: Надявам се, че Реформаторският блок ще бъде наш партньор, свикнал съм някой да се оправдава с мен за неуспеха си

 Бойко Борисов отсече: Надявам се, че Реформаторският блок ще бъде наш партньор, свикнал съм някой да се оправдава с мен за неуспеха си

Лаконично и ясно лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира оставката на Радан Кънев от Реформаторския блок (РБ) и казаното от него за възможна коалиция между Реформаторите и ГЕРБ.

"Толкова съм свикнал някой да оправдава неуспеха си с мен, че дори не ми се коментира казаното от г-н Кънев, защото истински се надявам, че Реформаторският блок ще бъде наш партньор", написа в профила си във "Фейсбук" Борисов.

По думите на Кънев обаче, РБ не може да постигне краткосрочната си цел да бъде алтернатива на днешните парламентарни партии и да консолидира всички български избиратели, които не приемат нито участие на ДПС и БСП във властта, нито еднопартийно управление на Бойко Борисов и ГЕРБ.

 „Не съм приемал да бъда говорител на г-н Борисов, а на единна и смела алтернатива на грешния път, поет от неговото и следващото управления. Не съм приемал да бъда кандидат в кампания, чиято цел е да закачи брошка на ревера на ГЕРБ или да постави смокинов лист на очертаващите се срамни коалиции”, заяви Кънев, като все пак изрази надежда, че РБ може да се върне към пътя, начертан през юли 2013 г.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване