08/04/14 21:22
(http://pik.bg)

Сигнал! Варненец видял изчезналия германец Ларс Митанк (снимка)

Сигнал! Варненец видял изчезналия германец Ларс Митанк (снимка)

Изчезналият във Варна германец Ларс Митанк е бил забелязан от варненец, изпратил сигнал Petel.bg. Той твърди, че е видял странен младеж, който наподобявал търсения от частни детективи Ларс.

"Младежът беше с отличителни германски черти, но ми изглеждаше по-слаб и висок, не мога да съм сигурен от снимката, която е публикувана. Забелязах го в събота 2.08.2014 над "Кайсиева градина", в близост до чешмичката над квартала. Влезе в изоставен двор и за 15-те минути, докато бях там, този човек не излезе", се посочва в сигнала, изпратен от читател с инициали В. С. "Беше рус, висок около 180 см, гол до кръста, с къси гащи до коленете и маратонки. Изглеждаше, че дрехите са нови или запазени и не даваше вид на наркоман, освен че беше доста усмихнат. Не съм сигурен, че е издирваното момче, но ... ако беше написан мейла на детектива, на него щях да го пратя", продължава варненецът.

Според разказа на читателя мъжът е влязъл в малка постройка, напомняща вход на помпена станция от едно време.

"Двора е доста обрасъл и се вижда само портата и тази малка вратичка на височина метър от земята, нямам представа дали навътре има други постройки. Ходя на пикници доста често в района и никога не съм виждал някой да влиза или излиза от там или човек с това описание да обикаля района", завършва сигнала читателят. 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване