08/06/14 10:37
(http://pik.bg)

Дърева: Идва война на титаните между просветения Близнашки и непросветения Борисов

Дърева: Идва война на титаните между просветения Близнашки и непросветения Борисов

Служебният министър на вътрешните работи Йордан Бакалов не е кибернетик, както го представиха вчера в президентството, а машинен инженер с голям опит с досиетата. Николина Ангелкова на транспорта не е възпитаник на Харвард, а е с двуседмичен курс за 10-20 хиляди долара там. Това коментира пред bTV червената журналистка Велислава Дърева.

Това правителство е осребряване на протестърския пърформънс, защото в списъка на имената на министрите са Близнашки, Румяна Коларова, Шаламанов, Йордан Бакалов, които са свързани директно с ДСБ, ОДС и пр., и пр., коментира още Дърева.

Владо Каролев пък описа квалификацията на министрите, като ги похвали, че са добре образовани.  Близнашки не го познавам, но ми подари една негова книга, интересна изглежда. Сигурен съм, че Плевнелиев дълго е мислил, преди да го посочи за премиер, коментира Каролев. Той допълни, че харесва хора, на които не им е детската мечта да станат министри, а дори и за кратко на постовете, искат да помогнат и да свършат добра работа. Те искат да си запазят биографията и извън България и те могат много да свършат. Например в енергетиката има много какво да се свърши, посочи икономистът.

Президентът възложи на служебното правителство ревизия на държавата - не искам да го мисля какъв реваншизъм ще има. Според мен правителството има за цел да докаже, че зад всичко е виновно правителството на Орешарски, второто е да докаже какво е това всичко. Назначаването на Близнашки дава заявка за един сериозен сблъсък на полтическия терен между огромното его на българския премиер, който живее само на политически инстинкти, който е непросветен и егото на Близнашки, което също е голямо, но е на просветен. Идва битка на титаните, коментира още Дърева.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване