08/06/14 08:50
(http://pik.bg)

Убийство на мъж с брадва разтърси Добринище, задържаха собствената му майка (обновена)

Убийство на мъж с брадва разтърси Добринище, задържаха собствената му майка (обновена)

Убийство разтърси тази нощ  Добринище и вдигна на крак цялата полиция, съобщи струма.бг.

Екшънът се е разиграл около 3.30 часа.

Жертвата е 42-годишният Йордан Ганчев.Арестувана е майка му и двама мъже.

Мъжът е открит мъртъв в дома им от майка му, която видяла двама мъже да бягат. Галчев е открит с разбита глава, смъртта му е констатирана от медицински екип на ФСМП-Банско.

Оглед на местопрестъплението бе извършен от криминалисти от РУП-Банско. Той приключи към 6.30 часа тази сутрин, в дома бе открито и оръжието на престъплението-брадва. 

На местопрестъплението има оставен кървав отпечатък от вероятните извършители. Двама са задържани за убийството, изяснява се съпричастността им към престъплението.

Очаква се пристигането на съдебен лекар, който да огледа тялото на убития мъж, след което то ще бъде транспортирано за извършване на аутопсия.

Убитият имал скандални прояви, плашел, че ще запали дома си с бензин, посягал е и на майка си. Работата по тежкото криминално престъпление продължава, уведомена е прокуратурата. 

Галчев бил открит от майка си да лежи в локва кръв на земята, с рана в главата. След първоначалния оглед униформените установили, че брадва е оръжието на убийството.

Първоначалната версия, по която работят криминалистите, е че престъплението е извършено от майката на убития.

Възрастната жена е страдала от системен тормоз, синът й често посягал към чашката и малтретирал майка си, наскоро дори заплашил да изпепели бащината къща.

 

 

Очаквайте подробности!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване