08/08/14 10:50
(http://pik.bg)

Али Алиев спечели конкурса за директор на Природен парк "Българка"

Али Алиев спечели конкурса за директор на Природен парк "Българка"

Али Алиев спечели конкурса за директор на Природен парк "Българка", съобщава Дарик.

На първия етап от конкурса са се явили трима кандидати. Заради пропуски в документацията били допуснати да продължат в надпреварата за директорския стол двама - Али Алиев и негов колега от Казанлък. Вторият етап представлявал решаването на тест с 30 въпроси, от които успешният кандидат трябвало да отговори правилно минимум на 20 въпроси. Съперникът на Алиев не успял да отговори вярно на 19 от 30-те въпроси на теста и това го лишило от участие в третия етап на конкурса - събеседване с комисията.

Експерти от Изпълнителна агенция по горите са извършили проверка на дейността на Природен парк „Българка" и назначения шеф Али Алиев и не са констатирали сериозни нарушения. Али Алиев стана временно изпълняващ длъжността директор на ПП „Българка", а по проекти, реализирани от дългогодишния титуляр Мая Радева започнаха проверки. По-късно тя бе уволнена. Радева обвини Алиев в некомпетентност. Али Алиев е председател на ДПС в община Севлиево и съветник от същата политическа сила в местния парламент. Мая Радева оглавяваше администрацията на защитената територия повече от 10 години.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване