08/08/14 11:25
(http://pik.bg)

Мизиец за кмета на града: Да се разследва истината, не да бедят този брадат и изстрадал човек!

Мизиец за кмета на града: Да се разследва истината, не да бедят този брадат и изстрадал човек!

Петко Беяшки е един от десетките в Мизия, които са останали без подслон. 68-годишният смята, че бедствието в Бисер и това в Аспарухово са нищо пред стихията в родния му град, пише "Конкурент".

„Ако тук беше под наклон, труповете щяха да са чак до морето, а днес да няма никой. Има глупави хора, които казват, радвайте се, че сте минали само с две жертви“, коментира Беяшки. Роднини на пенсионирания мъж преживели истински ужас преди да бъдат вдигнати с хеликоптера на военните. Баба на 75 г. и дядо на 80 г. до последно се държали ръка за ръка преди да пуснат въжетата. Петко успя да размени няколко думи и с министър Йордан Бакалов. Единственото, за което настоя той пред него бе пълно разследване на случая.

„Съдействайте да се разследва истината, а не да бедят този брадат и изстрадал човек“, с тези думи се обърна Петко към вътрешния министър, визирайки кмета на Мизия д-р Виолин Крушовенски.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване