08/11/14 13:52
(http://pik.bg)

Бареков: Плевнелиев да заеме мъжка позиция да бъде назначен наш човек в ЦИК

Бареков: Плевнелиев да заеме мъжка позиция да бъде назначен наш човек в ЦИК

„България без цензура” се яви в партньорство с хора, които показаха лоялност, каза на пресконференция председателят на ББЦ Николай Бареков. „С днешна дата ние смятаме, че тези гласове трябва да ги затвърдим на тези избори. Предстои влизането ни във властта и не мисля, че сме разочаровали нашите избиратели. Загубихме много купени гласове, които отидоха за ДПС и ГЕРБ. Надявам се, че ще удвоим нашите резултати”, заяви Бареков. По думите му, ако направят силна кампания и бъдат единни със силна програма, ще сформират първата или втората по големина група в следващия парламент, ако България позволи. 

„Продължаваме да очакваме Росен Плевнелиев да вземе силна и мъжествена позиция да е назначен наш представител в ЦИК. Плевнелиев беше наложен под натиска на ГЕРБ и БСП. Те направиха този некадърен Изборен кодекс. Това е абсурд да нямаме представител в ЦИК. Това означава, че ние може да оспорваме изборите и ще имаме право на това, след като сме извадени от ЦИК, а сме в европейския парламент”, каза още Николай Бареков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване