08/11/14 18:37
(http://pik.bg)

И НФСБ- Ботевград реши да играе в отбора на "България без цензура"

И НФСБ- Ботевград реши да играе в отбора на "България без цензура"

След сливането на местната структура на ВМРО към "България без цензура"  (ББЦ) численият състав на формацията в града достигна 160 души, съобщиха от пресцентъра на ББЦ.

Тримата ръководители на НФСБ в Ботевград - Стефан Вацов, Христо Тошев и Йордан Василев и цялата 35-членна организация на партията в града се присъединиха към "България без цензура". Това се случи по време на отчетно-изборно събрание, проведено в неделя вечерта. След сливането на местната структура на ВМРО към ББЦ численият състав на формацията в Ботевград нарасна на 160 членове.

На събранието присъстваха зам.-председателят на "България без цензура" Росен Петров, главният секретар на формацията Стефан Кенов и областните координатори Петър Петров и Александър Тодоров. По време на форума Стефан Кенов обяви, че на отминалите избори за Европейски парламент ББЦ в Ботевград е постигнала едни от най-добрите резултати в Софийска област – 1113 гласа (12,43%), за което благодари на членския състав. Той обаче добави, че истинската работа тепърва предстои, и че местното ръководство на партията ще трябва да работи този резултат да бъде надминат.

На събранието бе избрано ново общинско ръководство на ББЦ. Делегатите определиха местната структура да се ръководи от Стоян Иванов. Негови заместници ще бъдат адв. Борис Михайлов, Виктор Симеонов, Стела Иванова и Радослав Петров.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване