08/11/14 20:09
(http://pik.bg)

Калфин и Ростислав Павлов номинирани за народни представители от Областния съвет на АБВ в Силистра

Калфин и Ростислав Павлов номинирани за народни представители от Областния съвет на АБВ в Силистра

 Ивайло Калфин и Ростислав Павлов са първите номинирани за листите за народни представители от Областния съвет на ПП „Алтернатива за българско възраждане” (АБВ) в Силистра, съобщиха от пресцентъра на партията в Силистра. Ивайло Калфин е сред учредителите на АБВ и заместник-председател на партията, а Ростислав Павлов е секретар на Община Силистра и съучредител на АБВ в Силистра.

На 12-ти август Националният съвет на АБВ ще утвърди водачите на листите с кандидати за народни представители в предстоящите парламентарни избори. 

Структурата на АБВ в Силистра е започнала допитване до гражданите, което е част от национална кампания на партията. В анкетна карта са предложени идеи за постигане на целите на АБВ за реформиране на държавното устройство, институциите и съдебната власт, смесена избирателната система, предотвратяване на демографския срив.

АБВ търси мнението на гражданите за намаляване на партийните субсидии с една трета, премахване на партийните назначения в бордовете на фирми, създаване на агенция за борба с корупцията по високите етажи, справедлива данъчна система.

Анкетите могат да се попълват в офиса на АБВ в гр. Силистра на ул. „Добруджа”, 3.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване