08/14/14 18:02
(http://pik.bg)

Станишев с последни сили се опитвал да уреди Цветелин Кънчев за депутат

Станишев с последни сили се опитвал да уреди Цветелин Кънчев за депутат

Бившият вече председател на БСП Сергей Станишев се опитвал да накара новото ръководство на БСП да вкара Цветелин Кънчев на челно място в кандидат-депутатските листи. Това разкриват източници от "Позитано" 20, които са твърдо против този ход.

В червените редици усилено се твърди, че Станишев е приятел с Цветелин Кънчев от преди повече от 10 години. Благодарение на дружбата им Кънчев и партията му винаги са подкрепяли "Коалиция за България" и са били част от нея.

В соццентралата, обаче тлеело напрежение срещу Кънчев, заради факта, че е бил осъждан преди години за рекет, а освен това е бил обект на досъдебно производство.

Срещу част от коалиционните партньори на Станишев се обяви открито и Светлана Шаренкова, която е част от националното ръководство на БСП.

Според Шаренкова по времето на Станишев е залагано на малки коалиционни партньори, които били набутвани в парламента без да имат електорален принос.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване