08/20/14 14:35
(http://pik.bg)

Изплува нова версия за разстрела в Ботевград! Бизнесменът Семков смятал да се отказва от дърводобива, но куршумите го изпреварили!

Изплува нова версия за разстрела в Ботевград! Бизнесменът Семков смятал да се отказва от дърводобива, но куршумите го изпреварили!

Убитият  41-годишен бизнесмен Семко Семков смятал да се отказва от дърводобива и да започва нов бизнес - изкупуване на диворастящи гъби, каза за „Хоризонт" адвокат Христо Якимов, заместник-председател на местната структура на БСП.

"Семков имаше страхотен възход в последните 10-12 години, занимаваше се с дърводобив, със строителство, последният бизнес, където главно беше насочил усилията си в последните 2-3 години, беше еко- и биоживотновъдство, във ферма на 1800 м надморска височина. Това, което той ми каза, беше, че е тръгнал да прави биоживотновъдство, защото иска да се отдели от бизнес, за който непременно му трябват политически протекции - строителството и дърводобива. За мене остана усещане, че у него може би е имало разочарование", коментира Димитрина Стамболова, главен редактор на сайта „Ботевградски вести".

Тялото на Семко Семков беше открито тази сутрин около 7:00 часа. Според първоначалната информация той е бил убит с пет куршума. 

В момента районът е отцепен и специализираните органи извършват процесуално-следствени действия.

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване