08/20/14 14:23
(http://pik.bg)

Росен Петров: Грижата за работещата класа събра "България без цензура" и ЛИДЕР

Росен Петров: Грижата за работещата класа събра "България без цензура" и ЛИДЕР

Грижата за работещата класа събра „България без цензура“ и ЛИДЕР. Така коментира влизането на новия партньор в коалицията зам.-председателят на ББЦ и говорител на КП "България без цензура" Росен Петров в предаването 12+3 по БНР.

Той посочи като повод за сближаването на партиите желанието за нови работни места, по-високи заплати и държавна защита за бизнеса. Тези мерки биха довели до икономически ръст, който да позволи адекватна защита за социално-слабите.

„Най-големият порок на България е бедността. Видях го тези дни в Червен бряг, преди това в Тутракан и във всяко кътче на страната. Към бедните е насочена и нашата социална програма, защото хората по места са обезверени и радикално настроени“, обясни Петров.

"Служебното правителство трябва да е гарант за честното провеждане на изборите. МВР трябва да съблюдава за нарушенията и да не толерира злоупотребите с гласовете на честните българи", добави Петров.

Нужен е растеж на икономиката, за да ги има тези социални придобивки, коментира пред БНР и председателят на ЛИДЕР Кънчо Филипов.

Филипов посочи, че програмите на ЛИДЕР и ББЦ напълно се покриват в икономическата си част. „България без цензура“ предлага приоритетно ускорено развитие на три области – енергетика, туризъм и селско стопанство. ЛИДЕР също залагали на тези отрасли, които могат до осигурят икономически растеж.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване