08/21/14 13:32
(http://pik.bg)

Достена Лаверн: Клеветят ме, че съм отишла при Бареков! Явно се плашат от мен!

Достена Лаверн: Клеветят ме, че съм отишла при Бареков! Явно се плашат от мен!

Злополучният кандидат на БСП за европарламента Достена Лаверн категорично отрече информацията, че ще се присъединява към партията на Николай Бареков "България без цензура".

"Скъпи приятели, новината, че се присъединявам към партията на г-н Бареков е чиста 100%-ова клевета", написа в личния си профил във "Фейсбук" червената интелектуалка.

"Интересно е обаче, че дори да съм извън надпреварата за изборите, някои все още се плашат и от сянката ми", допълва тя, като се заканва, че ще стигне до дъното на историята. 

Интригата около предполагаемото преминаване на Лаверн в редиците на Бареков се появи заради наскоро сключения съюз между ББЦ и партия "Лидер", с която се свърза Мария Пиргова - майката на Достена.

"Публикуваното с мен интервю е от 2009 година. От тогава аз нямам нищо общо с партия "ЛИДЕР", но е вярно, че от 2007 до 2009 г. аз съм била зам.-председател на една нова партия с центристка програма", уточни и Пиргова във "Фейсбук".

Лаверн бе номинирана за място в Европейския парламент през май от списъка на БСП, но не успя да се класира, тъй като бе изместена от т.нар. Любимец 15 - Момчил Неков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване