08/21/14 12:41
(http://www.klassa.bg/)

Основният проблем е апатията на младите хора

      Моята задача и тази на Изпълнителния съвет, който си избрахме, е да работим не толкова да бъдем представени в листите, а да работим за това да се създаде една различна, силна младежка организация и да успеем да наложим млади хора в предстоящите местни избори 2015 -а. Това заяви в предаваното "Преди всички" на БНР председателят на младежката организация на АБВ Нина Найденова. Тя коментира, че основният проблем е апатията на младите хора и именно това е, което трябва да се бъде променено. „АБВ младежи стартира кампания "Включи се", тя е в социалните мрежи и цели да покажем, че когато младите се обединим – може да настъпи промяна”.

     Присъствието на младите хора в листите на АБВ ще бъде пропорционално. Младите хора трябва да бъдат представени на всички нива в държавното и общинско управление, подчерта Нина Найденова. И добави, че главната задача е младите хора да бъдат мотивирани да останат да работят и да живеят в България.

     По повод социологическите сондажи за обществените нагласи за предстоящия парламентарен вот и изнасяните за ПП АБВ проценти, Найденова коментира, че социологията се е превърнала в тип обществена услуга и в метод за моделиране и манипулиране на общественото мнение. „Това, че в момента не влизаме в сметките на социолозите, е предизвикателство”, добави тя.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване