08/21/14 14:28
(http://pik.bg)

Столичната полиция задържа група за кражба от моловете

Столичната полиция задържа група за кражба от моловете
Столични полицаи задържаха група, извършвала кражби от търговски центрове. На 30 юли охраната на столичен мол сигнализирала в полицията за група със съмнително поведение. Пристигналите на място полицаи от Четвърто РУ установили четирима мъже и жена, всички от София. В хода на проведените процесуално-следствени действия било изяснено, че групата е извършила поредица кражби на дрехи от друг столичен търговски център. В автомобила, с който те се придвижвали, били открити откраднатите дрехи. Петимата - М.М. /23г./, 17- годишен младеж, К.М. /24г./, И.Д. /48г./ и 25- годишната И.Ш. били криминално регистрирани в полицията с подобни прояви, а К.М. и непълнолетният младеж и осъждани, били задържани в Пето РУ, съобщиха от столичната полиция. В хода на разследването станало ясно, че същия ден К.М., И.Ш. и непълнолетният са извършили три кражби на дрехи от магазини в столичен мол. След доклад на материалите по случая в Софийска районна прокуратура на тримата било повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 194 от НК. След изтичане на 72-часовата мярка на К.М. е наложена постоянна, на 17-годишния - "надзор на ИДПС", а на И.Ш.-"парична гаранция" в размер на 500 лева. Работата по документиране на цялостната им престъпна дейност продължава.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/229691-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%86%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5.html

Организирана група за кражби от столичните молове беше задържана, съобщава novini.bg. На 30 юли охраната на столичен мол сигнализирала в полицията за група със съмнително поведение. Пристигналите на място полицаи от Четвърто РУ установили четирима мъже и жена, всички от София. В хода на проведените процесуално-следствени действия било изяснено, че групата е извършила поредица кражби на дрехи от друг столичен търговски център. В автомобила, с който те се придвижвали, били открити откраднатите дрехи.

Петимата - М.М. /23г./, 17- годишен младеж, К.М. /24г./, И.Д. /48г./ и 25- годишната И.Ш. били криминално регистрирани в полицията с подобни прояви, а К.М. и непълнолетният младеж и осъждани, били задържани в Пето РУ, съобщиха от столичната полиция. В хода на разследването станало ясно, че същия ден К.М., И.Ш. и непълнолетният са извършили три кражби на дрехи от магазини в столичен мол. След доклад на материалите по случая в Софийска районна прокуратура на тримата било повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 194 от НК.

След изтичане на 72-часовата мярка на К.М. е наложена постоянна, на 17-годишния - "надзор на ИДПС", а на И.Ш.-"парична гаранция" в размер на 500 лева. Работата по документиране на цялостната им престъпна дейност продължава.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване