08/22/14 06:53
(http://www.klassa.bg/)

Нова Камила тръгна към двореца

 Британският принц Хари излиза с бивша шотландска Кралица на красотата, съобщават британските медии.

 

След като през април се раздели с приятелката си Кресида Бонас, 29-годишният Хари не си губеше времето – ходеше по мачове и състезания, забавляваше се с приятели. През последните седмици обаче рижавият принц

 

нееднократно е бил забелязван

 

в компанията на бившата Мис Единбург Камила Търлоу.

 

Според източник от обкръжението на принца, цитиран от сп. OK!, новата възлюбена на Хари няма нищо общо с предишните му приятелки и направо го „подлудява”. „Тя е най-интелигентната жена, с която Хари е имал връзка. Той просто е запленен от нея. Камила редовно му отказва срещи, ако има други ангажименти, и това го кара да я желае още повече”, разкрива неназованият източник.

 

Новата избраница на принца се отличава и по още нещо от досегашните му приятелки – тя е първата брюнетка в дългия му списък.

 

Освен че двамата са били забелязани да се целуват в лондонския клуб Tonteria, последните информации твърдят, че Камила

 

е гостувала и в двореца

 

на Кейт и Уилям – Кенсингтън. „Двамата не спират да си пишат съобщения, вече няколко вечери тя беше на по питие в апартамента му – веднъж с приятели и веднъж сама”, коментират запознати.

 

Ако нещата между тях потръгнат, може да се появи още една Камила в двореца.




Отдадена на каузата на Даяна

 
Освен че носи името на мащехата на любимия си, Камила работи в неправителствената организация HALO Trust, бореща се срещу употребата на противопехотни мини – същата, в която активно участваше неговата майка, покойната принцеса Даяна. Освен това Кралицата на красотата от Единбург може да се похвали и с отлично образование – завършила е престижния Фетис Колидж в Шотландия.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване