08/25/14 08:31
(http://pik.bg)

Цветанов: Няма да се поливам със студена вода само, ще дам пари за болните деца

Цветанов: Няма да се поливам със студена вода само, ще дам пари за болните деца

"Ще направя дарение 1000 лв. за децата с аутизъм. Няма само да се заливам със студена вода", каза в предаването "Тази сутрин" на Би Ти Ви заместник-председатемлят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Изборите няма бъдат леден душ за ГЕРБ.

"За да има някаква промяна, трябва да имаме над 121 депутати, за да можем да управляваме.Хората трябва да гласуват така, че ГЕРБ да има достатъчно гласове, за да формира правителство с премиер Бойко Борисов", поясни бившият вицепремиер. Дали ще стане вътрешен министър при правителство на ГЕРБ, той отговори, че по негово време поръчковите убийства са спрели, а Германският Бундестаг дори сега му дава висока оценка.

"Уволненията са част от подготовката на изборите. Предишното правителство не можа да се справи с купуването на гласове. Наследството в МВР е трагично. Има страшни последствия от псевдоуправлението на министерството. Имаме едно убийство само за последните дни", поясни Цветанов по повод обвиненията на ледицата, че служебният кбинет извършва безпринципни уволнения. 

Днес и утре ГЕРБ ще започне да обявява листите си. Цветанов ще води във Велико Търново и в Благоевград или в София. 

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване