08/28/14 21:43
(http://pik.bg)

Цветанов: Основен акцент през следващите години ще е развитието на Северозападна България

Цветанов: Основен акцент през следващите години ще е развитието на Северозападна България

Високата активност ще гарантира стабилността, от която България се нуждае в следващите години. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ на посещение в Плевен за връчване на членски карти на над 80 нови членове, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Убеден съм, че дебатът в тази кампания няма да бъде същият като миналата година. Тогава популизмът и неизпълнимите обещания излъгаха доста хора. В реализирането на всички секторни политики ние ще поставим основен акцент в развитието на Северозападна България”, коментира още той. На събитието присъстваха и народният представител в 42-то Народно събрание Цецка Цачева, кметът на Плевен проф. д-р Димитър Стойков, председателят на областния предизборен щаб Владислав Николов и на общинския щаб Мартин Митев. Цветан Цветанов подчерта, че магистрала „Хемус” ще бъде един от приоритетите за новия програмен период. „След последните разговори с еврокомисарят по регионалното развитие е напълно възможно този проект да бъде върнат отново в оперативните програми за европейско развитие”, обясни той. Заместник-председателят на ГЕРБ посочи, че партията както винаги ще води позитивна предизборна кампания.

„Надяваме се, че няма да има такива пробойни, каквито бяха през 2013 г. с внушенията и манипулациите, които бяха направени с внесения сигнал от Мая Манолова за двойни дъна, за изнесени бюлетини и за възможност за манипулиране на изборния процес. Самият факт, че на 11 май се направи тази измама, даде възможност да имаме едно измамно правителство, което под формата на управленски мандат на задкулисието искаше всячески да управлява”, категоричен бе Цветанов. Той припомни, че преди два месеца, на европейските избори, ГЕРБ получи отново доверието на хората. Очакванията са това да се случи и на предстоящия вот. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване