08/29/14 08:42
(http://pik.bg)

Волен Сидеров: Прави се опит България да бъде въвлечена във война

Волен Сидеров: Прави се опит България да бъде въвлечена във война

"Служебното правителство с действията си помага на сценарий за въвличане на България във война. Американски военни извършват обучения тук. Какви - никой не казва. Летището в Безмер се удължава, защото пистата му не била достатъчно дълга. А тя се готвела за изстрелване на далекобойни ракети", каза в ефира на БНТ лидерът на "Атака" Волен Сидеров. 

Служебното правителство си превишавало правата, според Сидеров. "Не може да се говори за Русия като за най-голяма опасност за България. Конфликтът в Украйна го разпали САЩ, а не Русия", поясни лидерът на "Атака"

С предатели не можеш да направиш добър отбор,  каза Волен Сидеров, помолен да коментира отношението му към партията на Валери Симеонов НФСБ. Можем да се коалираме с 2/3 от българите, които мислят като нас. Какво предлага един фронт-фонд? Това са хора, които живеят само със злобата си към Атака. При нас има програма, идея, коментира Сидеров. Аз не виждам с кого мога да направя коалиция. Някои леви движения имат нашите виждания, но вече са в коалиция с БСП - партията майка. Скоро ще разберат, че са сгрешили, допълни той. На въпрос кои са конкуренти на Атака на тези избори лидерът на националистите отговори: „Външни фактори, които вербуват нашите политически лидери и водят до колониално робство“. Бъдещето е в евразийския проект, в това България да се разграничи от колониализма, от американския диктат, категоричен бе той. Попитан колко депутати на Атака очаква в българския парламент, Сидеров отвърна: „Колкото е казал Господ и българските граждани“.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване