08/30/14 12:50
(http://pik.bg)

Инспектират Бургаския затвор заради селфита на пандизчии, може да има уволнени

Инспектират Бургаския затвор заради селфита на пандизчии, може да има уволнени

Сериозна проверка е започнала в бургаския затвор след като в онлайн пространството бяха разпространени снимки, публикувани в социалните мрежи на няколко от пандизчиите, които би следвало да излежават присъдите си под строг режим. Нищо подобно обаче не се случва с групата на Стоян Атанасов-Гумата, алармира Флагман.

Съкилийниците му очевидно имат постоянен достъп до интернет и ни най-малко се притесняват да качват фотоси от затворническата си килия, а там, както се вижда си правят и партита с Ред бул, алкохол и сухи мезета. На снимките до Стоян Гумата бяха разпознати Марио Мавродиев, Спас Тончев и други.

Още вчера следобед, те се опитаха да заметат следите и бързо-бързо изтриха профилите си във фейсбук. Ръководството на затвора обаче е побесняло заради своеволията им и това, че Гумата и компания ги направиха за смях, а нищо чудно от това да последват и уволнения.

Сигналът е стигнал до Министерството на правосъдието и още преди да е разпоредена по-мащабна проверка на случая, шефът на бургаския пандиз Петър Леков побързал да си върже гащите, търсейки виновник за случая. „Този път някой със сигурност ще изгърми. Може и да е началникът, ако новият правосъден министър Христо Иванов реши да покаже да здрава ръка“, категорични бяха наши източници.

Припомняме, че Стоян Гумата, заради, който избухна скандалът се оказа изключително активен в социалните мрежи.

Преди няколко дни той дори бе направил предложение за брак на половинката си Скарлет Дербал. Дамата е европейска шампионка по културизъм, а внушителната й фигура би впечатлила и най-закоравелите затвортници. Любовта на живота на Стоян Гумата, се пробва преди години в няколко реалити шоута, но нямаше късмет.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване