09/01/14 19:19
(http://www.klassa.bg/)

Новият сезон на „Тайната на голото ми тяло” по TLC представя още вълнуващи истории

 Тайната на голото ми тяло” започва на 4-ти септември от 21:00 ч. по ТLC с нов трети сезон в компанията на очарователната психоложка д-р Линда Пападополус. В новия сезон на поредицата проследяваме историите на 10 души. Участниците искат да преодолеят проблемите с телата си, които им пречат да водят нормален живот. Във всеки епизод човек със заболяване или физически недостатък, който го кара да се срамува и страда, се отправя на преобразяващо и мъчително пътешествие към приемането на своето тяло. С помощта на психотерапевта д-р Линда Пападопулос хората постепенно възвръщат самочувствието си и споделят болезнения си проблем с любимитехора.

Поредицата разкрива процеса на лечение и стремежа на героите най-накрая да имат тялото, което да приемат и обикнат. В епизодите се запознаваме с Анна. На тринадесетгодишна възраст тя открива петно на бузата си, което не изчезва и активира кожна реакция – акне розацея. Ще чуем историята на Пам, която страда от болезнени, подуващи се разширени вени. Ще се запознаем и с Тами, която след претърпяна операция, има увиснала и зле изглеждаща кожа.

„Начинът, по който възприемаме тялото си, е свързан с това как мислим, а не с обективната представа как изглеждаме. Ако гледате критично на нещата, които подхранват неувереността ви като мита за красотата и натиска на медиите, ще започнете да се приемате и ще изградите добро самочувствие.”, съветва д-р Линда Пападополус. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване