09/03/14 05:47
(http://www.klassa.bg/)

Билалов разиграва събирач на трупове

 След ролята на Джаро в „Под прикритие” Михаил Билалов отново скача в кожата на персонаж с криминална история. Поредната му гангстерска метаморфоза е в новия български филм „Събирач на трупове” на режисьора Димитър Димитров. „Ролята на Мишо е малка, но важна. Той се явява главен противник на героя на Стоян Радев – Христо. Въпросният образ е човек, който работи към Бърза помощ и събира трупове, изостанали из софийските потайности. Колкото до Мишо ­ променили сме визията на героя му. Различен е от мафиота, който играеше в криминалето на БНТ.
Пак е брутален,
но не действа
директно
По-скоро обича да играе задкулисно. Образът на Мишо се заплита и в любовен триъгълник с героинята на Теодора Духовникова ­ Катя, безработна дизайнерка”, разказа за „Монитор” Димитров.
Той допълни, че вече е завършил снимките на терен и е ангажиран с постпродукцията. Целта му е от края на тази година и в началото на следващата „Събирач на трупове” да се показва по света. Лентата ще бъде представена и на фестивала „Златна роза” във Варна, но през 2015-а. „Актьорите, с които работих,
ми повярваха
изцяло
Нямаше го предубеждението тип „Ти си млад режисьор, чакай сега аз да ти покажа как се прави!”.
Тези хора търпяха студ, мъгла, дъжд... Великолепни бяха!”, не скри вълнението си Димитров. Припомняме, че той има зад гърба си опит в късометражното кино и в производството на БГ сериали. Бил е част от екипа на „Домашен арест”, „Секс, лъжи и ТV” и „Дървото на живота”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване