09/03/14 11:50
(http://pik.bg)

Огнен ад в Карлово! Запалиха автобусите на транспортен бос

Огнен ад в Карлово! Запалиха автобусите на транспортен бос

Пожар избухнал тази нощ в двора на транспортната фирма „Кастел Експорт” ООД в Карлово. Около 2.00 часа почти едновременно започнали да горят три автобуса и един камион. Пожарни екипи от Карлово са били на място броени минути след сигнала, информира "Марица".

"Точно по това време вилнееше буря, изливаше се много дъжд, пожарните също изсипаха огромно количество вода. Това може и да заличи следите, ако има такива", коментират работици на фирмата.

Бях тук в 2.00 часа, заяви управителят Петър Ламбрев. Още се уточняват причините за пожара. Все още не мога да направя някакъв коментар, ще изчакам становището на разследващите, заяви той като отказа да коментира каквито и да било версии.

Пожарът във фирма „Кастел Експорт” ООД – Карлово не е случаен, това е част от системната война, които определени кръгове в града водят срещу нея. Това коментират част от жителите на Карлово тази сутрин. В продължение на няколко години управителят на „Кастел Експорт” Петър Ламбрев бе подложен на унищожителни атаки от компромати, скандали и натиск, които станаха публично известни. Въпреки това „Кастел Експорт” остана с авторитет на престижна фирма, която е коректна към служителите и партньорите си.

В периода 2000-2011 „Кастел Експорт” стана най-мощната превозваческа фирма в Подбалкана с преобладаващи курсове по линиите Карлово-Пловдив и Карлово-Сопот, както и по цялата общинска мрежа, като пое и всички губещи линии в Карловско и партньорите си.

Може да става въпрос и за конкуренция в този бранш, а може и да се отнася и до други сфери на бизнеса, коментират в Карлово.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване