09/03/14 05:51
(http://www.klassa.bg/)

Роналдо готов за сблъсъка с „Лудогорец”

 Носителят на „Златната топка” Кристиано Роналдо ще бъде на линия за историческото домакинство на българския шампион „Лудогорец” в Шампионската лига. Португалецът страдаше от различни травми, които му

 

попречиха да

 

започне на ниво

 

новия сезон в Примера дивисион и пропусна втория двубой на „кралете” в Испания срещу „Реал Сосиедад”, загубен изненадващо от „белите” с 2:4. Роналдо обаче изрази надежда, че до седмица ще бъде напълно възстановен и на разположение на своя треньор Карло Анчелоти. „Лудогорец” посреща „Реал” (Мадрид) на Националния стадион „Васил Левски” на 1 октомври. „Орлите” започват участието си в Шампионската лига с гостуване на „Анфийлд”. „Всеки ден преминавам различни терапии. Вече започнах да тичам и правя някои упражнения на терена, така че се чувствам много добре. Със сигурност след една седмица ще бъда готов”, коментира Роналдо, който участва в промоционално събитие в Мадрид заедно с пилота от Формула 1 Джейсън Бътън. Португалецът допълни още, че се надява, че „Реал” ще се превърне в първия клуб, който ще успее да защити титлата си в Шампионската лига. През миналия сезон „Реал”

 

спечели

 

рекордната си

 

десета титла

 

в най-силния европейски турнир, а през настоящата кампания „кралският клуб” попадна в група с българския шампион „Лудогорец”, „Ливърпул” и „Базел”.

 

„Разбира се, че трябва да подобрим нивото си. Шампионската лига е добро състезание, най-трудната надпревара. Мисля, че е възможно да защитим титлата си, но сами знаете, че трябва да се случат много, много неща. Както винаги трябва да играем мач за мач и се надявам, че това ще бъде годината на „Реал”, в която ще станем шампиони за втори път”, коментира още португалецът.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване