09/04/14 08:30
(http://pik.bg)

Антон Кутев: Играем за първо място на изборите

Антон Кутев: Играем за първо място на изборите

Ще проведем тихо и скромно откриване на предизборната кампания. Парите, които ще спестим, ще дарим за пострадалите от наводнението в Мизия, заяви в сутрешния блок на БНТ секретарят на БСП и водач на листата в Силистра Антон Кутев.

По думите му подобно откриване на кампанията не означава, че Коалиция "БСП лява България" се е "предала без бой". Абсолютно безспорно играем за първо място на изборите. Това че някои социолози дават 8-9% разлика с ГЕРБ, не означава, и да са толкова, че не могат да бъдат стопени, посочи социалистът. По време на управлението на кабинета "Орешарски" свършихме много неща, много и не успяхме. Някои от тях и заради липсата на подкрепа от ДПС.

Никога пенсии и заплати не са увеличавани, освен по време на управление на БСП. При ничие друго управление и цената на тока не е намалявана. И в момента съм сигурен, че има резерви да бъде избегнато увеличението. Със сигурност токът трябва да се качва с по-ниски темпове от заплатите на хората, подчерта Кутев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване