09/04/14 16:04
(http://pik.bg)

Цветан Цветанов и компания дариха по 1000 лева за деца с аутизъм (снимки)

Цветан Цветанов и компания дариха по 1000 лева за деца с аутизъм (снимки)

Днес изпълних ангажимента, който бях поел към една благородна кауза. Заедно с кандидатката за народен представител от ГЕРБ Ирена Соколова, актрисата Елена Петрова, певицата Йоанна Драгнева и експерта по младежки политики Калин Каменов дарихме по 1000 лева на Терапевтичен център за деца с аутизъм "Тацитус", в столичния квартал Бояна, заяви в социалната мрежа "Фейсбук" Цветан Цветанов.

Своята съпричастност и средства за каузата дариха и кандидатът за депутат от ГЕРБ Станислав Иванов, мениджърът на националния отбор по карате шотокан Димитър Тодоранов, писателят Калин Терзийски и актьорът Калин Сърменов, които също се включиха в предизвикателството "Ледената кофа", в знак на подкрепа към децата с аутизъм.

Майките в терапевтичния център споделиха с мен, че ако всеки отдели само по една минутка внимание на техните деца и ги подкрепи в тяхната кауза, то тогава голямата мисия - децата с аутизъм да бъдат успешно интегрирани в обществото чрез подходящата терапия и обучение, ще бъде постигната.

Вярвам, че с нашата инициатива успяхме да популяризираме този проблем, и така той ще намери по-лесно решение. Голямото предизвикателство всъщност не беше поливането с ледена кофа вода, а извеждането на темата "аутизъм" на преден план в дневния ред на обществото.

 

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване