09/05/14 13:53
(http://pik.bg)

Лека кола отнесе каруца

Лека кола отнесе каруца

Лека кола „Опел“ отнесе каруца на пътя между Пловдив и Хасково, съобщиха от местната полицията. Инцидентът става малко преди 22,30 снощи край Садово, а автомобилът управлявал 21-годишен младеж от Пазарджик.

В болница са настанени трима жители на града, пътували в талигата - 59-годишният водач и две жени на 65 и 32 години. Няма данни за употреба на алкохол от страна на шофьора на автомобила, кръвна проба е взета от водача на каруцата. Час по-късно, в района на Бяла река настъпва друг пътен инцидент. 20-годишен жител на Боянци е блъснат докато пресича от лека кола „Рено“, управлявана от 42-годишен хасковлия.

Пострадалият младеж е откаран в болница, като по данни на лекарите няма опасност за живота му. Шофьорът е тестван за алкохол, като резултатът е отрицателен, но при проверка полицаите установяват, че е седнал зад волана с изтекъл срок на свидетелството за правоуправление.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване