09/05/14 17:57
(http://pik.bg)

Ромски Робин Худ цял живот краде от богатите, за да храни бедните

Ромски Робин Худ цял живот краде от богатите, за да храни бедните

Обирджията Агджа Шакир, който задигна с чук 100 лева от заложна къща, е изхарчил парите да купи вафли и шоколади на децата от Столипиново, пише "Марица", позовавайки се информация от съдебната зала. Апашът бе пратен директно в ареста.

Представите на столипиновския обирджия за благотворителност са малко странни. „Цял живот крада от богатите и давам на бедните”, каза 38-годишният Агджа. „Само помагам, кълна се в Господ”, добави той и се прекръсти. След това обяви, че не е откраднал парите, а собственикът на заложната къща му дължал сто лева и той отишъл да си ги вземе. Носел чука със себе си непрекъснато, защото бил строител по професия.

Шакир бе арестуван, след като миналата седмица бе подаден сигнал за два обира, извършени в рамките на 8 часа в Столипиново. Най-напред Агджа задигнал мобилен телефон от минувач, а после нахлул в заложната къща и грабнал сто лева.

На въпрос на съдия Мария Шишкова защо тормози жена си, Агджа отговори: "Тя ме тормози. Проститутка е, наркоманка е и ходи под моста с мъже за 20 лева, ама какво да правя, като я обичам". съдът е издал ограничителна заповед на Агджа по Закона за домашното насилие да доближава на 100 метра от жена си и детето заради жестоки побои, които им нанасял.

Агджа Шакир често пътува до Германия, където работи в строителството. Връща се за няколко месеца в Пловдив. В досието си има няколко присъди. Той почти се разплака, докато молеше съда да го пусне на свобода. "Оттук нататък ще се справям по-добре, толкова години съм чакал този моя син, най-голямото ми желание е да го взема със себе си и да замина обратно в Германия", примоли се Агджа. Съдът прецени, че има опасност да се укрие, и постанови постоянен арест за обирджията с чука.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване