09/06/14 12:35
(http://pik.bg)

Борисов към Трифон Иванов: Така ти завиждам за късите гащи!

Борисов към Трифон Иванов: Така ти завиждам за късите гащи!

Така ти завиждам за късите гащи! Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на импровизирана среща с легендарния национал Трифон Иванов. Кратката среща е по време на откриването на поредната детска градина, изградена с помощта на ГЕРБ, а записът е направен от камерата на Диана Найденова, която съпровожда Борисов в един негов „типичен ден“.

Борисов обясни на стария си приятел Трифон Иванов, че не му остава минутка свободно време. „Снощи в един съм се прибрал от Брюксел, сега откриваме детска градина, после друго. Все на път, все на педали“, коментира Борисов и отново седна зад волана на колата си.

Той коментира различни теми от социалния и политическия живот. Акцентът бе предизборната платформа на ГЕРБ и обещанията, които те ще спазят. „Ние казваме - строителство в полза на хората – детски градини, спортни зали, жп линии, естакади, училища, читалища и… работа! Това обещаваме ние! И ще го изпълним!“, категоричен бе Борисов.

Той допълни, че не е пил кафе само с лидера на ДПС Лютви Местан. „Е, виждал съм се и с Михов на кафе. В нашата стая в парламента. Заради кафеварката“, пошегува се той.

„Ако Бареков дойде пак у вас да ви поздравява с гербери, склонен ли сте на прошка?“, попита го Найденова.

„Нито съм Господ, нито той едва ли ще дойде, нито обръщам внимание на това“, отговори лидерът на ГЕРБ.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване