09/06/14 09:14
(http://pik.bg)

Спират водата в някои части на столицата

Спират водата в някои части на столицата

На 8 септември 2014 г. (понеделник), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на уличен водопровод на ул. „Янко Велинов” с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9,00 до 21,00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Кайгана”, ул. „Св. св. Кирил и Методий”, ул. „Янко Панайотов”, ул. „Съединение”, ул. „Извор”, ул. „Янко Велинов”, ул. „Калина”, ул. „Шишивар”.Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Искър” кв. „Ботунец” се налага спиране на водоподаването от 9,00 до 21,00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Зорница”, ул. „Искър”, ул. „Шопска”, ул. „Извор” по ул. „Мусала” от ул. „Искър” до ул. „Зорница”.

Във връзка с направа на връзка на уличен водопровод на ул. „Цар Симеон” гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 9,00 до 21,00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: ул. „Цар Симеон” от ул. „Тинтява” до ул. „Славейче”, ул. „Славейче”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Балканска” с. Клисура, район „Банкя” , се налага спиране на водоподаването от 9,00 до 20,00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Клисура.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване