09/07/14 11:20
(http://pik.bg)

Основателят на център „Ново начало“: Двама действащи политици са на кокаин

Основателят на център „Ново начало“: Двама действащи политици са на кокаин

Двама действащи политици са на кокаин. Вероятно има и други, но за тези двамата знам със сигурност, заяви в ефира на Нова тв Желяз Турлаков,  основател на центъра „Ново начало“.

„Политическият терен е доста кален и мръсен. Но политикът, повлиян от наркотици, все пак е разпознаваем. Той е свръхактивен, твърде чувствителен – трудно приема различно мнение и агресивно отстоява своето“, коментира той.


Той заяви, че амфетамините са новият сериозен проблем, пред който обществото ни е изправено. „Няма социална група, която да е защитена от употребата и експериментирането с вещества. Това са предимно младежи. Но хората, употребяващи кокаин, са около 30-40-годишни“, коментира гостът. 

„Помните ли една акция по времето на Бойко Борисов – за залавянето на 64 кг кокаин. Аз твърдя, че от тези 64 кг кокаин 80% от съдържанието му не е кокаин. А е предварително сменен с друг материал. Твърдя, че пратката е подменена и това беше „пунта Мара“ за обществото“, категоричен бе Турлаков.

„Няма наркотрафик, който да се случи в България, и да е без участието на държавата“, заяви Желяз Турлаков. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване