09/09/14 19:44
(http://pik.bg)

Съпругата на Петър, запалил къщата си: Изгори последните пари, живеем в страх

Съпругата на Петър, запалил къщата си: Изгори последните пари, живеем в страх

"Не искам нито да го видя, нито да чуя за него. Не знам как 20 години издържахме да живеем във вечен страх с децата. Въпреки ограничителната заповед Петър непрекъснато нахълтваше вкъщи, тормозеше ни, изнесе и цялата техника. Преди дни пристигна с бутилка в ръката и нещо като нож. Заплаши ме, че, ако 17-годишният ни син Кольо не изтегли жалбата си срещу него от Агенцията за защита на детето, ще подпали къщата, а след това ще се самоубие, разказа пред вестник "Марица" Веска Киткова.

Тя е изстрадалата съпруга на Петър, който в понеделник подпали къщата си в село Борец, а след това се заби с белия си "Нисан” в ремаркето на движещ се камион.

Китков оцеля по чудо, но бе оставен под наблюдение в болница в Пловдив. Според полицията мъжът е седнал зад волана видимо пиян. Той е бил с отнета шофьорска книжка за подобно деяние. Скоро в селото се заговори, че Китков е искал да сложи край на живота си. Мъжът от месец живеел при съседи роми, след като Веска го прокудила с ограничителна заповед от съда.

Оттеглих жалбата си, но тази на сина ми няма да изтегля, категорична е Веска. Сега тя е категорична, че трябва да защити децата си.

Петър се правърнал в стихийно бедствие за фамилията - изгори дома, покъщнината. Изгорели дори скътаните последни пари, които Веска спестила, за да подготви децата на училище. Сега тя се чуди как ще посрещне 15 септември.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване