09/11/14 08:07
(http://pik.bg)

Журналист: Проблемът с "Ислямска Държава" не може да се реши за няколко дни

Журналист: Проблемът с "Ислямска Държава" не може да се реши за няколко дни

Проблемът с "Ислямска държава" не може да бъде решен за няколко дни, както зараждането на това "зло" не стана за няколко дни. Въздушните удари ще са главното оръжие срещу ислямистите. Това каза в сутрешния блок на БНТ журналистът Георги Милков.

Той коментира вчерашната реч на Барак Обама, в която бяха набелязани мерките за справяне с "Ислямска държава". Според мен САЩ няма да започнат нова война. ИДИЛ са организация от стар тип. Знае се колко хора участват и къде се намират. винаги ми е било странно как беше допуснато това голямо "зло".

Трябваше да се стигне до обезглавяването на двама американци, за да се стигне до тези мерки, каза още Милков. ИД създават проблеми, но цялата западна общност сме виновни за тяхното възникване. Тези ислямисти убиват всеки ден хора, дори и деца. Ние, имам предвид западното общество, създадохме тази групировка и я въоръжихме. Това се дължи на глупавата политика водена спрямо Близкия Изток, категоричен беше журналистът.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване