09/11/14 16:58
(http://pik.bg)

Луксозен имот на Христо Бисеров в "Драгалевци" стана детска градина

Луксозен имот на Христо Бисеров в "Драгалевци" стана детска градина

Един от топ имотите на скандалния бивш политик Христо Бисеров – луксозната му къща в квартала на богатите „Драгалевци“, от известно време е частна детска градина, пише столичен вестник.

Изданието твърди, че в  триетажна постройка на тихата уличка „Папрат“ се помещава частната забавачка „Пикабуу“, възпитаваща малките си питомци по модерната система „Монтесори“.

Къщите с двор в района се отдават под наем за минимум 4000 евро, което значи, че месечно Христо Бисеров прибира поне по 8000 лева от собствениците на детското заведение, разкриват брокери. 

Близо 10 милиона евро струват имотите и акциите на империята „Бисерови“, изчислиха преди време експерти. Четири от имотите на семейството са в едно от най-скъпите карета в столицата – 2 къщи и два апартамента.

Имотите на улиците „Хан Омуртаг“, „Светослав Тертер“, Велико Търново“, „Мизия“ и „Иван Асен II“ са сред най-скъпите в София.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване