09/12/14 05:49
(http://www.klassa.bg/)

Джордж Клуни взема Амал два пъти

 Носителят на „Оскар” Джордж Клуни ще сключи граждански брак с Амал Аламудин днес в Лондон, съобщи изненадващо Daily Mail. На интимната церемония ще присъстват само родителите на младоженците, а

 

пищната венчавка по холивудски

 

тертип е насрочена

 

за 27 септември във Венеция. Голямата италианска сватба на 53-годишния Клуни и 36-годишната му избраница с ливански корен ще се случи пред 60 отбрани гости от най-близкото им обкръжение. След заветното „да” тост в чест на семейството ще вдигнат Джон Красински и Емили Блънт, както и топмоделът Синди Крофорд със съпруга й Ранди Гербер. Почетно място е отредено на ослепителната Джулиана Маргулис, върху чийто бюст Клуни отмаряше между две операции в култовия за 90-те сериал „Спешно отделение”. Източници на сп. US Weekly издават, че най-близкият приятел на Клуни – пресният младоженец Брад Пит, и булката му Анджелина Джоли липсват от ВИП списъците с поканени. Маршът на двойката под звуците на Менделсон ще пропуснат още Мат Деймън и Бен Афлек, за които се спекулираше, че ще кумуват. Амал пък ще премине в отбора на холивудските съпруги в рокля на Александър Маккуин, която е закупила още преди месец в лондонското ателие на дизайнера.

 

Звездата от „Бандата на Оушън” и адвокатката по човешките права се сгодиха през април и само няколко месеца след първата си среща. На яхта в Дубай актьорът получава благословията на баща й, сестра й и братята й.

 

Седемкаратовия диамантен

 

пръстен

 

заклетият ерген поднася след вечеря, която приготвя собственоръчно в дома си в Калифорния. Бъдещата г-жа Клуни е сред най-уважаваните юристи в Англия. Освен езика на красотата владее френски, английски и арабски, а сред клиентите й са създателят на „Уикилийкс” Джулиан Асандж и бившият министър-председател на Украйна Юлия Тимошенко.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване