09/12/14 11:10
(http://pik.bg)

Нова катастрофа с гранични полицаи в Бургас, прехвърлят си вината

Нова катастрофа с гранични полицаи в Бургас, прехвърлят си вината

Тази сутрин джип на Гранична полиция в Бургас е участвал в катастрофа. Инцидентът е станал на кръстовището на ул."Копривщица" с бул."Демокрация”, информира Флагман.бг.

За радост пострадали няма, а щетите са материални и предимно по колата на другия участник в ПТП-о - товарен микробус "Мерцедес". Според очевидци, около 9:20 часа, тежкият "Ланд Роувър" на гранична полиция, в които по това време пътували трима униформени рязко набил спирачки, заради което зад него се нанизва буса. Шофьорът му също има вина, защото не е спазил необходимата дистанция. Това са обаче твърденията на свидетели. Шофьорът на "Мерцедес"-а и граничните полицаи взаимно си прехвърляха вината за ПТП-о и решиха да изчакат полиция, за да опише детайлно случая.

Докато чакаха служители на КАТ дълго време двете коли бяха затапили движението по ключовата за Бургас пътна артерия. За да не пречи на кръстовището шофьорът на джипа го качи право върху тротоара.

Инцидентът става ден след зверската катастрофа в созополското село Крушевец, в която загина 11-месечно бебе.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване