09/12/14 08:19
(http://pik.bg)

Откриха колата на убития земевладелец от Извор

Откриха колата на убития земевладелец от Извор

Колата на убития преди седмица земеделски производител от видинското село Извор беше открита изоставена.

Това съобщи директорът на Областната дирекция на МВР – Видин Костадин Джунински. “Маздата”, която изчезна пред дома на убития 54-годишен Румен Павлов, е била намерена в землището на селата Мали Дреновец и Септемврийци. Най-вероятно автомобилът е бил изоставен, след като извършителите на убийството са избягали. Леката кола е изпратена за експертиза и вземане на отпечатъци. Според разследването нападателите на Павлов само са искали да ограбят земеделеца. Имали са информация, че в деня преди нападението той е изтеглил голяма сума пари, за да плаща рента на хората от региона, от които е наел земеделски площи. Биейки го жестоко в банята, нападателите са искали да научат къде са скрити парите, пише "Монитор".

Докато са го налагали жестоко и са притискали главата му в пода на банята, Румен Павлов е повърнал и впоследствие се е задушил и така е настъпила смъртта, обясни Джунински. Той уточни, “че най-вероятно нападателите не са искали да го убият”. Полицаите предполагат, че автомобилът е откраднат, защото Румен е държал в нея чанта, в която е имало документи и пари. Вероятно крадците са забелязали чантата, след като са преобърнали къщата и са установили, че мъжът е умрял. Земеделският производител бе намерен на 2 септември убит в банята си във видинското село Извор. Мъжът е бил изненадан и нападнат, докато се къпел в банята, нападателите го удряли жестоко по главата и тялото.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване