09/13/14 11:50
(http://pik.bg)

Бареков пред ПИК: За какво си говориха Ердоган и Местан?

Бареков пред ПИК: За какво си говориха Ердоган и Местан?

"Каква е била целта на срещата между президента на Турция Реджеп Таип Ердоган и председателя на ДПС Лютви Местан и дали е била засегната темата за гласовете на българските паспорти в Турция?", попита пред ПИК Николай Бареков.

"Обсъждано ли е предложението на "България без цензура" да бъде въведен образователен ценз за владеене на български език като условие за право на глас и затварянето на границите с Република Турция за туристически преминавния по времето на Байрама?", пита още лидерът на "България без цензура".

Той настоя за отговор дали на въпроса: "Има ли връзка между посещението на г-н Местан в Турция и присъствието на петчленна делегация варненски изборджии от ГЕРБ в Анкара по същото време и с каква цел двете делегации на ГЕРБ и ДПС са попаднали на едно и също място.

Има ли стопляне на отношенията между господата Бойко Борисов, Касим Дал и Лютви Местан и означава ли това, че така наречения Реформаторски блок вече е сигурна патерица на ГЕРБ и ДПС в следващата управленска конфигурация под опеката на Република Турция?".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване