09/13/14 19:55
(http://www.klassa.bg/)

Капон: Борисов избра Искров и носи отговорност за решенията му

 Надявам се Бойко Борисов да не общува с всички, които лично е избирал в писмена форма, защото остава впечатление за безтегловност на политическите решения.

Дали размяната на писма между управителя на Българската народна банка и лидера на ГЕРБ е постановка или не ще си проличи в следващите седмици и месеци, но е факт едно, че за решенията на Иван Искров, лична отговорност носи Бойко Борисов, който го е избрал.

Изключително смешно е сега, когато се появи криза, Искров, който носи отговорност за тази криза като гуверньор, за противоречивите си становища, които даваше в последните месеци, за различните дати, които фиксираше и оставяше надежда у вложителите и фирмите, които имат банкови сметки в КТБ за решаването на казуса и днес той се опитва да прехвърли отговорността върху нещо, което той нарича политици. Кои са те? Поименно да ги каже. Кои политици визира? Ако визира някого, то да го каже лично и персонално. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване