09/13/14 14:28
(http://pik.bg)

Менда Стоянова: Предизборната кампания е противоречива

Менда Стоянова: Предизборната кампания е противоречива

Ако хората гласуват за ГЕРБ ще гласуват за една стабилна България, една стабилност, от която всички се нуждаем, твърди кандидат-депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова. По думите й, ГЕРБ не обещава нито невъзможни увеличения на заплати и пенсии, нито пари раздадени на калпак, нито намаляване цената на тока. Стоянова уточни, че ГЕРБ ще води една изключително отговорна финансова политика и от всички се очаква само едно – много работа. На въпрос „Положителна или негативна е предизборната кампания до този момент?”, Стоянова отговори, че е противоречива.

„Вчера сутринта имаше дебат от площада в Пловдив. Беше ужасяваща за окото и ухото гледка. Агитки крещяха, викаха едни нападки без аргументи”, каза кандидатът за депутат и добави, че за нея това не е предизборен дебат и предизборна кампания. Затова, до края на кампанията партията ще ограничи участието си в подобни формати и ще се съсредоточи върху работата на терен. По думите на Менда Стоянова, тя ще продължи при хората по места. Ще бъде разяснявана програмата на ГЕРБ, а политическите послания ще бъдат позитивни.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване