09/13/14 11:04
(http://pik.bg)

Цветанов: Убедителна победа на ГЕРБ е важна - така ще е ясно кой носи политическата отговорност

Цветанов: Убедителна победа на ГЕРБ е важна - така ще е ясно кой носи политическата отговорност

Убедителна победа на ГЕРБ е важна, така ще е ясно кой носи политическата отговорност. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата в партията в Благоевград Цветан Цветанов, който се срещна с работници в шивашки цех в Благоевград. „Ние влязохме в управлението по време на най-тежката финансова криза не само в България, а и в цяла Европа. Възстановихме парите от ЕС, помогнахме за субсидирането на животновъди и зърнопроизводители”, посочи Цветан Цветанов.

„Безработицата е увеличена с 40 000 души за една година”, допълни той. Работниците от шивашкия цех коментираха въпроси относно пенсионната възраст, заплатите на хората, разкриването на нови работни места и здравеопазването. „Тази една година и половина, в която управляваше Тройната коалиция е тотално загубена за България и няма връщане назад. Когато не гласуваме ситуацията в държавата остава същата, а когато има висока избирателна активност знаем, че отиват на власт тези, за които най-много хора са гласували и от тях може да се търси отговорност”, обясни Цветанов. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване