09/14/14 10:39
(http://pik.bg)

Мистър Манчестър Юнайтед: Нямам жена до себе си, стига ми само любовта към тима

Мистър Манчестър Юнайтед: Нямам жена до себе си, стига ми само любовта към тима

"Изпитах болка, когато ми татуираха "Манчестър Юнайтед на челото, но устоях. Не виждам какво лошо има в това мое начинание, дори исках да сложат татуса ми като отличителен белег на личната ми карта, заяви в ефира на Нова телевизия човекът, прекръстил се на Манчестър  заради страстта си към отбора.

"Нямам жена до себе си, стига ми само любовта към тима", допълни мистър Манчестър Юнайтед.

Най-заклетият български фен на „Манчестър Юнайтед” е Манчестър Левиджов от Свищов. Той татуира на челото си емблемата и името на любимия си футболен отбор, съобщи Нова телевизия.

Дълги години запалянкото води война със съдебната система у нас, докато спечели правото да смени името си. Днес обаче татуировката е и в знак на протест.

След общо 15 съдебни процеса 50-годишният футболен фен успява да си извоюва името Манчестър Здравков Левиджов-Юнайтед. С въвеждането на новите лични карти обаче псевдонима Юнайтед отпада. Затова в знак на протест, Манчестър решава да се татуира.

„Аз съм човек, който се бори докрай и като си дам клетвата се боря докрай. Някои ме мислят за шегаджия, за зевзек, нещата са по-сериозни отколкото си мислите. За едно име елементарно име, България не е правова държава, това искам да докажа!”, обяснява Манчестър Левиджов.

Заклетият фен притежава още кръщелно свидетелство от лондонска църква, където приема името Манчестър Юнайтед преди една година. Това обаче също не му помага да извоюва желаните две имена пред районния съд в Свищов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване