09/15/14 07:00
(http://pik.bg)

Воден ад! Дъждът ни връхлита с нова сила

Воден ад! Дъждът ни връхлита с нова сила

Дъждът ни връхлита с нова сила днес. Водният ад ще започне в Западна България. Най-проливните ще са дъждовете в Северозапада, където е обявен и оранжев код за опасни валежи. В останалата заст от Западна България е жълт код. 

Само Източна България ще бъде почти без валеж и с временни намаления на облачността. Вятърът е от изток-североизток – слаб, в Дунавската равнина и Източна България временно умерен. Максимални температури 19°-24°, в източните райони до 27°. В София 19-20°. 

Атмосферното налягане ще бъде малко по-ниско от средното за месеца и през деня ще остане почти без промяна.

Над Черноморието ще има разкъсана облачност, временно значителна. Ще духа умерен вятър от североизток. Максималните температури ще са 23°-25°, близки температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно облачно. Ще има валежи и гръмотевици в масивите от Западна и Централна България. Вятърът ще е от южната четвърт – слаб и умерен. Максимална температура на 1200 метра около 15°, на 2000 метра около 10°.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване