09/15/14 05:52
(http://www.klassa.bg/)

Купувайте учебници след 15 септември

 Препоръчително е учениците да не бързат да си купуват учебници и тетрадки, а да изчакат началото на учебната година. Такава препоръка са дали някои директори на сайта на училищата си. Причината е, че е препоръчително учениците да чуят изискванията на учителите по различните предмети и после да купуват.

 

Иначе борсите за учебници втора ръка вече са отворили врати. Борсата ще работи до 30 септември от 9,00 до 19 ч. Учениците могат купят нови или употребявани учебници, тетрадки и учебни пособия. Също така те могат и да продадат миналогодишните си помагала или да ги заменят срещу отстъпка при закупуване на учебни материали за текущата година.

 

Стари учебници се изкупуват срещу 30% от коричната им цена. Ако ученикът има желание освен да продаде и да купи учебници втора ръка, тогава изкупната цена на старите му  помагала скача до 40% от редовната цена.  Както „Монитор” вече писа, от учебници на старо могат да се спестят най-много 100 лв.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване