09/15/14 12:51
(http://pik.bg)

Млатиха с колове и лопати собственик на газстанция

Млатиха с колове и лопати собственик на газстанция

Собственик на газстанция е със сериозни травми след побой с колове и лопати в карловското село Розино, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Сбиването при обекта на пострадалия станало малко преди 17 часа в неделя. Полицейският екип заварил 58-годишния мъжа в безпомощно състояние. Транспортиран е  с линейка в болница. При разследването е установено, че побоят е нанесен от местни жители, въоръжени с колове и лопати. Групата била водена от двама мъже на 46 и 34 години, които са задържани с полицейска заповед и срещу тях е образувано досъдебно производство.

По първоначална информация в основата на случилото се била разпра, възникнала по-рано през деня. 46-годишният мъж  зареждал на газстанцията товарен автомобил, когато със собственика се скарали заради неплатена сметка за гориво. В спора обаче се намесил и 52-годишният брат на карловеца, който ударил с юмрук в лицето мъжът от колата. Криминалистите са иззели автомат, с който собственикът на обекта произвел изстрели във въздуха без да рани някого. При последвало претърсване в газстанцията са намерени и иззети и други огнестрелни оръжия и боеприпаси. Произходът и начинът им на придобиване с в процес на изясняване.

Процесуалните и следствени действия по случая продължават под наблюдението на Районна прокуратура – Карлово.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване